Ny artikel i magasinet – Tema danske børn bestemmer

Logos magasin bliver i slutningen af september lanceret, og i magasinet kommer der til at være stor fokus på, hvordan de danske børn næsten bestemmer over forældre i dagligdagen.

De danske forældre er med til at give mere ansvar og ‘magt’ til de danske børn. Det mest sagte mellem disse to parter er ofte spørgsmålstegnet, og der bliver konstant spurgt om hvad abrnet selv ønsker. Finn Korsaa som er en anerkendt psykolog i Danmark, kritiserer hvordan børneopdragelsen i dag giver mere indflydelse til barnet. Dette begyndte i starten af 90’erne, hvor udtrykket ‘curlingbørn’ også blev opfundet. Børn i dag som næsten har rang af kontorchefer, har det ekstremt svært. Disse mennesker bliver tillagt voksne egenskaber i en rigtig tidlig alder, og dette sker egentlig i god tro hos forældrene.

Vi er i stigende grad begyndt at opfatte små børn som voksne mennesker, og dette er de jo slet ikke. Der forsøges at demokratisere børn i en meget tidlig alder og dette er ikke godt.

Hele dette emne tages op i det nye magasin, og her kan du desuden læse om mange af psykologernes løsning på dette problem.