En guide til speed dating

en-guide-til-speed-dating

Speed dating er en relativ ny dating metode, der har vist sig at være succesrig indtil videre. Hvis du er ny på dating scenen og bor i en større by, vil du helt sikkert ønske at tjekke speed dating ud. Det er nemt, sjovt og meget mere effektivt end at samle nogen op på en tilrøget bar, i supermarkedet eller på en af disse ”aldrig succesrige” blind dates.

Der er imidlertid nogle tips, der kan hjælpe dig når du starter på et speed dating eventyr. At sikre dig at disse ting er i orden, kan hjælpe dig med, ikke kun at få en date, men et varigt forhold med din nye partner. Overvej denne guide til speed dating, brug teknikkerne og ha’ en fantastisk tid.

Lige som i ethvert andet dating scenario, vil potentielle dates se på dit udseende. Nu betyder dette ikke kun, hvor flot eller smuk du er, men også hvordan du holder dig selv, dit tøj og den meget vigtige hygiejne. Det er vigtigt at du gør et godt første indtryk, fordi det betyder forskellen mellem at have en der er interesseret i dig, eller sidde alene endnu en fredag aften. Her er nogle gode tips, der kan forbedre din speed dating og finde dig en ven i ekspresfart.

En guide til speed dating tip #1

Din hygiejne er et absolut must i enhver social, dating eller anden erfaring med mennesker. Hvis du tager til en speed dating session med uredt hår, mad mellem tænderne eller snavset tøj, vil andre sandsynligvis antage at du er en sjuske og afskrive dig. For en mand, hvis dine negle er beskidte, vær sikker på at du  retter dette inden daten. Beskidte negle eller hænder antyder en arbejdsmand til kvinder, og kan skræmme dem væk. Nu er du måske en arbejdsmand, og ikke bekymret om, om hun ved hvad du arbejder med eller ej. Det er fint, der er intet galt med at arbejde hårdt og have et hæderligt arbejde, men det er vigtigt, at hun ser du kan adskille din karriere fra dit personlige liv og tage din hygiejne meget alvorligt. Plus, det er meget beskidt, og der er et væld af bakterier der gemmer sig under beskidte fingernegle, så gør dig selv en tjeneste og klip og rens dem.

Hår der er for langt, skinnende eller ikke rent, er heller ikke en god ting. Dette kan betyde at du ikke er bekymret om dit udseende og afgive en uorganiseret type holdning. Ingen af disse tanker, er noget du ønsker går gennem din dates hoved.

En guide til speed dating tip #2

Siden du kun får en tildelt mængde tid med hver enkelt person, sørg for at du har planlagt din konversation på forhånd. Det er en god ide at lave en liste over spørgsmål eller kommentarer, som du finder vigtige, før det er tid til daten. Dette kan hjælpe med matchmaking processen og sikre at du finder nogen der er egnet for dig. Det er fuldt acceptabelt at medbringe en liste med spørgsmål eller andre ting du gerne vil vide om personen. Undgå personlige spørgsmål der kunne opfattes som forsøg på at snage. Du ønsker ikke at ligne en stalker, men du vil gerne have en god ide om hvem selve personen er.

En guide til speed dating tip #3

Vær ikke uhøflig hvis du ikke er interesseret i nogen eller konversationen ikke går godt. Vær altid høflig. Hvis du laver en scene eller opfører dig grimt overfor nogen, vil din drømmemand eller -kvinde måske se det, hvilket kan være en enorm turn off for de fleste mennesker. Der er aldrig nogen grund til at såre nogens følelser eller sige noget grimt bare fordi du ikke er interesseret. Du er kun sammen med hver enkelt person i kort tid, så du kan udholde en konversation for at undgå at såre den anden persons følelser.